Albin Kurti: Presidenti të dorëhiqet ose do shkarkohet


Ditën e sotme në emisionin Open të Eni Vasilit është i ftuar kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili është edhe kandidati kryesor për të qenë kryeministri i ardhshëm i Kosovës.Albin Kurti ka folur në lidhje me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi dhe është shfaqur mjaft i prerë se ai duhet të japë dorëheqje.

Në rast se nuk do të dorëhiqet, Kurti tha se mund të shkarkohet.Albin Kurti:Duhet të japë dorëheqje ose do të shkarkohet. Ai duhet ta kuptojë vetë dhe të japë dorëheqje.Në rast se nuk do të dorëhiqet, Kurti tha se mund të shkarkohet.Albin Kurti:Duhet të japë dorëheqje ose do të shkarkohet. Ai duhet ta kuptojë vetë dhe të japë dorëheqje.