Albin Kurti: Ju thash mos e votoni Gjykatën Speciale e tash ja pafshi hajrin!


Kurti kishte deklaruar se nëse ai do të bëhet kryeministër, do të zhbëjë Gjykatën Speciale. “Kur Vetëvendosja do të jetë në qeveri nesër, Vetëvendosja është subjekti qeveri që juve nuk ju dorëzon në Gjykatën Speciale, se na se njohim Gjykatën Speciale.

Për këtë çështje Albin Kurti ka folur edhe pas 6 tetorit. Kurti ka thënë se është e pamundur shfuqizimi i saj, pasi që duhem mbi 80 deputetë përfshirë edhe serbët. Ju ftojmë të hapni videon për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive