Alar mon drejtori i SHSKUK-së: Kjo qe do te ndodhe me Kos ove do iu ala’rmoj


Në tri klinika të QKUK-së nuk ka më vend për pacientë me COVID-19.Kështu bëri të ditur drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu, në një lidhje direkte në Rtv Dukagjin, i cili tha se tani në Klinikën janë duke u trajtuar mbi 90 pacientë, ndërsa 40 janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.Pesë prej tyre janë në gjendje kritike.Sht ype erlamen dhe shikoje vazdhimin e storiesndërsa 40 janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.Pesë prej tyre janë në gjendje kritike.Sht ype erlamen dhe shikoje vazdhimin e stories

Në tri klinika të QKUK-së nuk ka më vend për pacientë me COVID-19.Kështu bëri të ditur drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu, në një lidhje direkte në Rtv Dukagjin, i cili tha se tani në Klinikën janë duke u trajtuar mbi 90 pacientë, ndërsa 40 janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.Pesë prej tyre janë në gjendje kritike.Sht ype erlamen dhe shikoje vazdhimin e stories