Aktori i njohur si Ezeli baba per here te pare, ja sa para harxhon per dhomen e bebit dhe ja gjinia cila eshte?


Te gjithe e kemi njohur aktorin e bukur si Ezeli por emri i tij eshte Kenan Imirzalioglu dhe se shpejti do te behet bab per here te pare. Bashkeshortja e tij Sinem Kobal eshte ne pritje te nje vajze dhe tashme ne muajin e shtate te sht atezanise cifti ka filluar te pergatisi arr edimin e dhomes se bebushes.

Mesohet se Kenan e ka lene ne dore te bashkeshortes kete pjese te bukur dhe behet e ditur se Sinem ka zgje dhur ta arr edoje dhomen roze. Ajo ka zgjedhur nje firme private arkitekturore per te bere dizenjon ashtu si ajo e deshiron.E ne fakt “Ezel” nuk eshte kursyer aspak dhe ka harxhuar plot 40 mije lira turke per dhomen e vajzes qe pr esin te lindi.