Aktori i njohur shqiptar jeton jetë luksi, por motra e tij në “var fëri të skajshme”!


Florenta Radogoshi është qytetare e thjesht nga Gjakova, por ajo vitet e fundit kishte një mosma/rrveshje me vëllain e saj të famshëm, humoristin Sevdai Radogoshi “Qumili”. Kon/flikti mes vëllait dhe motrës kishte si pikënisje pensionin dhe shtëpinë e nënës së tyre. Në atë shtëpi jetonte nëna e humoristit Radogoshi, ku bashkë me të jetonte edhe motra e vogël Florenta.

Thuhet se vëlla e motër filluan mosma/rrveshjen e tyre, përshkak të shtëpisë “pasurisë” që Florenta po e “trashëgonte”. Sipas asaj që mësuam, Florenta ishte kujdesur për vite të tëra për nënën e saj të moshuar, ndërsa Sevdaiu kishte lëngë shtëpinë dhe Gjakovën për të jetuar jetën e tij me familje në kryeqytet. Ani pse në kryeqytet, Sevdaiu akoma po e mbante qëndrimin e tij se shtëpia e prindërve i takon djalit e jo vajzës. Dhe me këtë qëllim kishte shkuar në Gjakovë për ta marrur pasurinë që “i takon”, por, atje kishte qël/luar motra e tij Florenta e cila nuk e kishte lejuar.

Thuhet se “Qumili” nuk mundi ta përmbante vetën nga ne/rvoza e tepërt dhe e gr/ushtoi motrën e tij të vogël, e cila kishte marrë lë/ndime të lehta dhe ishte dërguar në spital. Nuk dihet akoma nëse Sevdaiu dhe Florenta i kanë rregulluar raportet, apo vazhdojnë të mos flasin mes vete. Sot u tha nga Gjykata e Gjakovës se Sevdaiu mori një “gj/obë” prej 500 euro për dë/min që i kishte bërë motrës së tij. Tutje thuhet se motra e Sevdaiut jeton në kushte jo të mira dhe ka nevojë për streh, e ku të gjente strehën më të mirë se në shtëpinë e nënës? Por, ishte vëllai i saj i cili nuk do që ta sheh të strehuar atë.