Aksion i madh i Policise se Kosoves, nuk do ta besoni kurre se ke e arrestuan ne keto momente (VIDEO)


Policia e Kosovës ka arrestuar disa persona në lagjen “Dardania” të kryeqytetit.Lexuesit e Klan Kosovës kanë dërguar video nga vendi i ngjarjes ku shihen një numër i madh i policëve derisa vënë në pranga këta persona.Ende nuk dihen arsyet e arrestimit dhe numri i saktë i të arrestuarve, ndërsa në polici thanë që raporti shpejt do të jetë gati.

Policia e Kosovës ka arrestuar disa persona në lagjen “Dardania” të kryeqytetit.Lexuesit e Klan Kosovës kanë dërguar video nga vendi i ngjarjes ku shihen një numër i madh i policëve derisa vënë në pranga këta persona.Ende nuk dihen arsyet e arrestimit dhe numri i saktë i të arrestuarve, ndërsa në polici thanë që raporti shpejt do të jetë gati.