“Air Albania” ben njoftimin e rëndësishëm diten e sotme për shqiptarët që udhëtojnë drejt Italisë


Bëhet fjalë për shtetasit italianë, shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit e huaj (EU, Schengen, UK, Norvegji, Islandë dhe Zvicra) me pasaportë, shtetasit shqiptarë ose të huaj të pajisur me viza të tipit C dhe D, ose viza për vizita mjekësore dhe shtetasit që udhëtojnë tranzit në Itali, por që duhet të kenë blerë biletën e fluturimit deri në destinacionin final.

Për sa i përket fluturimeve nga Italia drejt Shqipërisë, sipas dekretit të fundit në fuqi të shtetit italian, për shkak të situatës Covi d-19, udhëtimet për turizëm nuk lejohen, por vetëm për arsye pune ose për vizita mjekësore. Për sa i përket k arantinës është e detyrueshme, kur të ktheheni në Itali do të duhet të bëni 14 ditë k arantinë në banesën tuaj. Për inf ormacione të mëtejshme, Air Albania ju fton të kontaktoni shërbimin ndaj klientit, të cilët janë në dispozicionin tuaj 24/7 në nr e kontaktit: +355 42 24 6000.