Agim Veliu: Në Kosovë ka pare boll, Mundesh me jetu ma mirë se në perëndim


Nenkryetari i LDK-se dhe Ministri i Puneve te Brendshme, Agim Veliu per here te pare ka folur per media qe na koha kur u be pjese e Qeverise Hoti. Ai ka befasuar te gjithe me fjalet qe ka thene per popullin e Kosoves, transmeton bdnewsfeed24 “Në Kosovë ka pare boll, mun jeton ma mire se ne Gjermani e Zvicer, puntort i kane kushtet e mira. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Nenkryetari i LDK-se dhe Ministri i Puneve te Brendshme, Agim Veliu per here te pare ka folur per media qe na koha kur u be pjese e Qeverise Hoti. Ai ka befasuar te gjithe me fjalet qe ka thene per popullin e Kosoves, transmeton bdnewsfeed24 “Në Kosovë ka pare boll, mun jeton ma mire se ne Gjermani e Zvicer, puntort i kane kushtet e mira. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive