Agim Veliu maska nuk vlen për Thaçin: ‘Ai i ka ligjet e veta.’


Agim Veliu maska nuk vlen për Thaçin: ‘Ai i ka lígjet e veta.’Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu i cili u takua me Hashim Thacin gjatë ditës së djeshme ka befasuar me deklareten e tij, presidenti doli në takim dhe nuk e vendosi masken, ndërsa për këtë veprim Veliu kishte një përgjigje.Hashimi o president i vendit, ai i ka rregullat, ligjet e veta, populli i ka tjera, duhet t’a kuptoni…

Agim Veliu maska nuk vlen për Thaçin: ‘Ai i ka lígjet e veta.’Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu i cili u takua me Hashim Thacin gjatë ditës së djeshme ka befasuar me deklareten e tij, presidenti doli në takim dhe nuk e vendosi masken, ndërsa për këtë veprim Veliu kishte një përgjigje.Hashimi o president i vendit, ai i ka rregullat, ligjet e veta, populli i ka tjera, duhet t’a kuptoni…