Adem Graboci: ‘Unë jetoj një jetë modeste, e kaloj muajin me 400 euro’


Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci mbrëm ka qenë i ftuar në Klan Kosova ku ka folur për tema të ndryshme. Grabovci gjithashtu foli edhe për familjen edhe jetën e tij. ‘Unë dhe familja ime bëjm një jetë shumë modeste si cdo familje në Kosovë, familja jonë tre anatarshe e kalon muajin me 400 euro.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii pamjeet e intervistes

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci mbrëm ka qenë i ftuar në Klan Kosova ku ka folur për tema të ndryshme. Grabovci gjithashtu foli edhe për familjen edhe jetën e tij. ‘Unë dhe familja ime bëjm një jetë shumë modeste si cdo familje në Kosovë, familja jonë tre anatarshe e kalon muajin me 400 euro.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii pamjeet e intervistes