Abrashi: Vetëvendosja na i infektoi qytetarët me koronavirus, për ketë gjendje veq ata i kan fajet


Ministri i Infrastrukturës dhe anëtari i LDK’së, Arban Abrashi, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se vendi po shkon drejt stabilizimit të gjendjes me pandeminë.Ai e komentoi edhe letrën e liderit të VV’së, Albin Kurti, i cili kërkoi ndihmë nga ndërkombëtarët.‘Unë mendoj që kjo është pjesë e opozitarizmit. Unë mendoj se në coftë se flasim për alternativa të tilla, është VV që e ka sjellë vendin në këtë gjendje.’

Ai ka folur edhe rreth gjendjes me pandeminë COVID-19 dhe letrën e liderit të Vetëvendosjes Albin Kurti, i cili kërkoi ndihmë nga ndërkombëtarët.Ministri i Infrastrukturës dhe anëtari i LDK’së, Arban Abrashi, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se vendi po shkon drejt stabilizimit të gjendjes me pandeminë.

Ai e komentoi edhe letrën e liderit të VV’së, Albin Kurti, i cili kërkoi ndihmë nga ndërkombëtarët.‘Unë mendoj që kjo është pjesë e opozitarizmit. Unë mendoj se në coftë se flasim për alternativa të tilla, është VV që e ka sjellë vendin në këtë gjendje.’Ai ka folur edhe rreth gjendjes me pandeminë COVID-19 dhe letrën e liderit të Vetëvendosjes Albin Kurti, i cili kërkoi ndihmë nga ndërkombëtarët.

Share