“A moj Nan mos qaj të lutem, unë do rritem dhe do të punoj për të dy” Historia pikëIIuese e jetimit shqiptar


Është nënë e një fëmije jetim dhe detyrohet të dalë në koshat e plehrave për të mbledhur diçka, sado pak qoftë, që në fund të ditës t’i shtrojë diçka në tavolinë të birit. Është vetëm, 52 vjeçe dhe e sëmurë. I shoqi i ka ndërruar jetë dhe jeton me 40 mijë lekë të vjetra në muaj në një shtëpi blrucë që ka mundur ta marrë me qira me 60 mijë lekë të vjetra.

Historia e Zana Polios është e dhlmbshme sido që ta shohësh, por veçanërisht kur sheh djalin e saj 11 vjeçar tek derdh lotë kur e sheh të ëmën të rraskapitur, të vënë përfund.Kjo nën shqiptare tregon se ka vuajtur thellë kur i shoqi i ndërroi jetë 6 vite më parë si pasojë e një infarkti në zemër ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet