A gënjen Gëzim Kelmendi: ‘Me mbet për Hashimin dhe Kadrijën nuk do të kemi ku me fal namazin’?


A gënjen Gëzim Kelmendi: ‘Me mbet për Hashimin dhe Kadrijën nuk do të kemi ku me fal namazin’?Kryetari i partisë Fjala, zotëri Gëzim Kelmendi në emisionin Pressing ‘shpë rtheu’ me një fjalim i cili fare keq u mirëprit nga shikuesit.Ai tha se gjatë krízës së tèrmètit në Shqipëri ishin ato aksíonet e xhamisë të cilët arritën ta shpë tojnë dhe ta ndíhmojnë Shqipërinë.Me mbet ne për Kadrin e Thaçin nuk do të kishim ku të faleshim dhe parat nuk jan të Erdoganit ato para.

A gënjen Gëzim Kelmendi: ‘Me mbet për Hashimin dhe Kadrijën nuk do të kemi ku me fal namazin’?Kryetari i partisë Fjala, zotëri Gëzim Kelmendi në emisionin Pressing ‘shpë rtheu’ me një fjalim i cili fare keq u mirëprit nga shikuesit.Ai tha se gjatë krízës së tèrmètit në Shqipëri ishin ato aksíonet e xhamisë të cilët arritën ta shpë tojnë dhe ta ndíhmojnë Shqipërinë.Me mbet ne për Kadrin e Thaçin nuk do të kishim ku të faleshim dhe parat nuk jan të Erdoganit ato para.