A E Keni Parë Ndonjëherë Shkurte Fejza Në Veshje Sportive? Ja Sa Bukur Duket


Këngëtarja e njohur Shkurte Fejza këtë herë shfaqet me një stil pak më ndryshe.Duke qenë gjithmonë aktive me mbrëmje muzikore dhe veshje të rënda, ajo gjithmonë kalon në lajm.

Këë herë e dalluara e skenës muzikore duket më e thjeshtë se asnjëherë më parë.Me një kapele në kokë dhe stil sportiv Shkurta nuk ua lëshon rrugën vajzave të reja