A E Ka Myslimani ‘Haram’ Të Martohet Me Një Vajzë Që Nuk Është E Virgjër


Një pyetje shumë interesante këto kohëra e pamë të i jet bërë hoxhës Bedri Lika. Kjo pyetje është një tem shumë e ndjeshme për diskutim por në videon që do të ju paraqesim në vazhdim do të ju japim përgjegjje për këtë pyetje nga hoxhë Bedri Lika.S Për çfarë do lloj pyetje që keni drejtohuni tek hoxhallarët sepse ata janë pishtari i diturisë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Një pyetje shumë interesante këto kohëra e pamë të i jet bërë hoxhës Bedri Lika. Kjo pyetje është një tem shumë e ndjeshme për diskutim por në videon që do të ju paraqesim në vazhdim do të ju japim përgjegjje për këtë pyetje nga hoxhë Bedri Lika.S Për çfarë do lloj pyetje që keni drejtohuni tek hoxhallarët sepse ata janë pishtari i diturisë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive