A e dinit se nëna e Ilir Shaqirit dhe Hashim Thaçit ishin jan familjare të afërta mes veti?


Njëri në politikë e tjetri në muzikë, të dy njihen mirë në profesionin e tyre shkruan Ilir Shaqiri u bë i njohur me muzikën e tij patr iotike, ndërsa Hashim Thaçi për politikën e tij, sidomos pas lu ftës. Ilir Shaqiri ka mbi 600 këngë gjatë karrierës së tij si muzicient. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Njëri në politikë e tjetri në muzikë, të dy njihen mirë në profesionin e tyre shkruan Ilir Shaqiri u bë i njohur me muzikën e tij patr iotike, ndërsa Hashim Thaçi për politikën e tij, sidomos pas lu ftës. Ilir Shaqiri ka mbi 600 këngë gjatë karrierës së tij si muzicient. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive