A E Dini Se Cila Këngëtare E Njohur Është Nusja Në Foto?


Me zërin e veçantë dhe performancat mbresëlënëse, ajo për dekada me radhë ka argëtuar publikun shqiptar. Fjala është për këngëtaren e mirënjohur kosovare, Remzie Osmanin, e cila edhe sot vazhdon karrierën me suksese të njëpasnjëshme.

Të rregulluar bukur nga koka te këmbët atë jeni mësuar ta shihni në çdo paraqitje. Krahas ditëve të sotme, ku Remzia duket për mrekulli, e bukur ajo ka qenë edhe para 28 vjetëve. Kjo shihet nga imazhet e artistes, të publikuara në internet. Por, së fundmi, një fotografi të veçantë dhe mjaft të bukur e publikoi vetë bilbili nga Mushtishti, në të cilën shihet e veshur me vello. Dhe, është pikërisht fotografi nga dita martesës së saj,hape pamjen mëposht