A e dini sa kushton shtëpia e Hashim Thaçit (Pamje eksluzive)


Presidenti Hashim Thaçi ende nuk ka arritur të paguajë shtëpinë në të cilin jeton.Edhe pse në deklarimin e pasurisë për vitin 2018, Thaçi kishte thënë se borxhi për shtëpinë 450 metra katrorë do të paguhej deri në fund të vitit 2019, ajo ende nuk është paguar.Sipas deklarimit, Thaçi do t’i paguajë edhe 237 mijë euro. Sipas tij, ende nuk është arritur një marrëveshje me bankën rreth kredisë. per me teper sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju hapen pamjet eksluzve

Presidenti Hashim Thaçi ende nuk ka arritur të paguajë shtëpinë në të cilin jeton.Edhe pse në deklarimin e pasurisë për vitin 2018, Thaçi kishte thënë se borxhi për shtëpinë 450 metra katrorë do të paguhej deri në fund të vitit 2019, ajo ende nuk është paguar.Sipas deklarimit, Thaçi do t’i paguajë edhe 237 mijë euro. Sipas tij, ende nuk është arritur një marrëveshje me bankën rreth kredisë. per me teper sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju hapen pamjet eksluzve