A do të ndahet Kosova? Ambasadori i SHBA-së befason me përgjigjen e tij!


Edhe ne po synojmë që Serbia ta njeh pavarësinë e Kosovës”, tha ambasadori amerikan. Ai përsëriti që SHBA nuk e ndjek shkëmbimin e territoreve dhe qytetarët e Kosovës s’kanë pse të fríkësohen.“Ne e kemi thënë që SHBA nuk e njek idenë shkëmbimin e territoreve. Mendoj që marrëveshja gjithpërfshirëse do të ketë / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt

Edhe ne po synojmë që Serbia ta njeh pavarësinë e Kosovës”, tha ambasadori amerikan. Ai përsëriti që SHBA nuk e ndjek shkëmbimin e territoreve dhe qytetarët e Kosovës s’kanë pse të fríkësohen.“Ne e kemi thënë që SHBA nuk e njek idenë shkëmbimin e territoreve. Mendoj që marrëveshja gjithpërfshirëse do të ketë / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt