A do të dënohen Thaçi e Hyseni që u shfaqën pa maska, kështu përgjigjet Ministri Zemaj


Në të dy paraqitjet, të gjithë kanë qenë pa maska.I pyetur se a vlenë ligji edhe për zyrtarët e shtetit, e jo vetëm për qytetarët e thjeshtë, dhe se a mund të dënohen edhe Thaçi e Hyseni, Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj nga konferenca për media tha se ligji duhet të funksionojë njëjtë për të gjithë pa dallim.“Të gjithë qytetarët pavarësisht funksionit apo pozitës janë të obliguar t’i respektojnë vendimet e Qeverisë dhe masat anti-Covid, u shpreh shkurt Zemaj.

Në të dy paraqitjet, të gjithë kanë qenë pa maska.I pyetur se a vlenë ligji edhe për zyrtarët e shtetit, e jo vetëm për qytetarët e thjeshtë, dhe se a mund të dënohen edhe Thaçi e Hyseni, Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj nga konferenca për media tha se ligji duhet të funksionojë njëjtë për të gjithë pa dallim.“Të gjithë qytetarët pavarësisht funksionit apo pozitës janë të obliguar t’i respektojnë vendimet e Qeverisë dhe masat anti-Covid, u shpreh shkurt Zemaj.