A Do Ta Shpallte Thaçi Pavarësinë Po Të Ishte Rugova Gjallë


Ne televizionin Klan Kosova ne programin e debatit nje analist qe ishte i ftuar ne ate emision i parashtrohet pyetja se A do ta shpallte Thaci pavaresine po te ishte Rugova gjalle? Dhe ai nis qe te pergjigjet dhe me argumente ta mbroj ate qe ai e thote se po te ishte Rugova do ti kryente ai. Per me shume ndiqni videon me poshte: Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive