9-Vjeçari Ta Prek Shpirtin: S’jetoj Dot Më Kështu, Nuk Dua Më Jetë Se Askush Nuk Më Do Si Jam Unë Të Më Ndihmojë Zoti!


Dua të v d es, nuk mundem më kështu. Jeta ime është kthyer në një f err të vërtetë, askush nuk më do pranë”.Kush nuk do të ndihej k eq pasi të lexonte këto fjalë, aq më tepër nga goja e një fëmije, jeta e të cilit ka ndryshuar që kur mjekët a diagnostikuan me pso riazis (një sëmundje autoi mune që manifestohet me shfaqjen e disa pllakave të skuqura me luspa në lëkurën e bërrylave, gjunjëve, pëllëmbët e duarve, o rg an et gje n it a le etj).

Kjo thirrje e dës hp ëru ar dhe e pashp re së e Vadym Demedyuk jo vetëm ka prekur stafin mjekësor që kujdeset për të, por me mijëra prindër që janë njohur me historinë e tij. Nëntëvjeçari vu an nga një prej formave më a g re s ive të kësaj s ëm un djeje, të cilën as dermatologët nuk po arrijnë dot ta shërojnë.