9 orë bastisje në shtëpinë e Jakup Krasniqit, vazhdon aksioni


Që nëntë orë është duke vazhduar bastisja në shtëpinë e ish-kryeparlamentarit të Kosovës, Jakup Krasniqi.Bastisja në shtëpinë e tij ka filluar qysh në 05:30 dhe po vazhdon ende dhe janë bërë nëntë orë që kur ka filluar bastisja në shtëpinë e ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Një bastisje e tillë është quajtur e panevojshme dhe traumatike për familjen Krasniqi. Ndryshe, bastisjet në shtëpitë e Krasniqit i ka konfirmuar edhe Zyra e Prokurorit të Specializua