5 vite më parë Thaçi uronte liberalizimin e vizave që ende nuk ka ndodhur


Si sot, pesë vite më parë, presidenti në atë kohë Hashim Thaçi, kishte uruar liberalizimin e vizave për Kosovën. Ai kishte thënë se këtë e kemi merituar dhe nuk e kemi dhuratë. Thaçi përmes një postimi në Facebook, kishte thënë se kur punojmë, asgjë nuk mund të na ndalë. Mirëpo, tani dhe pesë vite pas këtij urimi, qytetarët e Kosovës vazhdojnë të jenë të izo luar dhe pa viza, duke vazhduar pritjet e gjata para Ambasadave. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive