36 Vjeçari Nga Prizreni Po Përballet Me Një S Ëmundje Të Rëndë, Kërkon Ndihmë Për Shërim


36-vjeçari nga Prizreni, Hysni Spahiu ka nevojë për ndihëm e njerëzve të vullnetit të mirë, raporton Gazeta Express. Spahiut iu është shfaqur një tu mor në kokë dhe ka nevojë për ndihmë financiare në mënyrë që të mund të shkojë për shërim në Turqi. Lajmin e kanë bërë të ditur përmes një postimi në Fac ebook.23.07.2020 SHP ËRNDJE PËR HIR TË’ZOTIT;36 vjeqari nga Prizreni;045/654056 numri familjes..!;U RGJENT KA NEVOJ PËR NDIHMË..!Shoqëria e Bashkuar, “Prizren”

Përfaqësues në (Prizren)Nuridin Hoxha!Sot ishim tëk-Hysni Spahiu-36- vjeqar-në .Lagjen Terzi Mahallë-pasi që kërkuan përkrahjen tonë, Hysriu ka pr obleme sh ëndetsore, Ati’ i është qfaqur një -T umor në kokë dhe nga pa mundësija për ta bër op eracionin ose metodat tjera të Doktorëve në-Ishtambull të Turqisë na u lajmërua neve me i dal në ndi hmë sepse puna nuk pret është ur gjent kërkojm përkrahjen tuaj presim nga qytetarët që ta ndihmojnë,”