250 euro për secilin qytetarë në Kosovës që ka të hyra më pak se kaq Euro në muaj


Këtë ide e ka dhënë një vullnetar kundër koronavirusit, Shenoll Muharremi.Sipas tij, shteti nuk ka kapacitete që ta bëjë këtë për qytetarët, derisa ka marrë shembuj të ngjashëm nga vendet e rajonit, që tashmë kanë implementuar një ide të ngjashme.Shikojeni reagimin e plotë: Nëse Kosova🇽🇰 i jep secilit qytetar të saj nga 250€ për me e ndihmuar ekonominë vendore, çka ndodhë? Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë. Dhe duhet qe ky njeri te respektohet me gjenerata sepse esht njeri qe e ka shpall pavarsin e Kosovës dhe ka ber nje sakrific shum te madhe per vendin ton.