22 vite pa babain, Leonora bën postimin me të cilin përloti të gjithë


Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun. Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Përmes fotografisë së fundit ajo ka kujtuar babin e saj, pas 22 vitesh pa të. “22 vite pa ty babi, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës”- ka shkruar Leonora në postimin e saj.

Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun. Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Përmes fotografisë së fundit ajo ka kujtuar babin e saj, pas 22 vitesh pa të. “22 vite pa ty babi, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës”- ka shkruar Leonora në postimin e saj.