“200 mijë euro i investova këtu“ Mërgimtari, Kurrë s’kam me ardhë më në Kosovë


vM ërgimtarët qe përfunduan pushimet në Kosovë, po pë rballen me pritje të mëdha në Merdare. Këto situata që po përsëriten për shumë vjet, janë bërë të padurueshme për kosovarët e diasporës. Të enjten u prit deri në pesë orë për të hyrë ne Serbi, fakt ky që n ervozoi shumë vetë. “200 mijë franga i kam investuar në Kosovë dhe s’kam me ardh më kurrë. Arsyeja është qikjo pritje”, tha një qytetar që jeton në Diasporë ja edhe deklarata e tije n’vazhdim.

M ërgimtarët qe përfunduan pushimet në Kosovë, po pë rballen me pritje të mëdha në Merdare. Këto situata që po përsëriten për shumë vjet, janë bërë të padurueshme për kosovarët e diasporës. Të enjten u prit deri në pesë orë për të hyrë ne Serbi, fakt ky që n ervozoi shumë vetë. “200 mijë franga i kam investuar në Kosovë dhe s’kam me ardh më kurrë. Arsyeja është qikjo pritje”, tha një qytetar që jeton në Diasporë ja edhe deklarata e tije n’vazhdim.