16 të vd’ekur në 24 orë, por shikoni pamjet: Ja dasma në Kosovë ku ishin të ftuar mbi 200 persona


Në 24 orët e fundit në Kosovë janë shënuar edhe 16 víktíma nga Covid-19, dhe numri i rasteve vazhdon të jetë i lartë. Por kjo nuk po i pengon qytetarët në Kosovë që të organizojnë dasma.Një e tillë u zhvillua edhe këto ditë, ku pamjet direkt i transmetoi këngëtari, Labinot Rexha, i cili kishte kënduar në këtë dasmë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë shënuar edhe 16 víktíma nga Covid-19, dhe numri i rasteve vazhdon të jetë i lartë. Por kjo nuk po i pengon qytetarët në Kosovë që të organizojnë dasma.Një e tillë u zhvillua edhe këto ditë, ku pamjet direkt i transmetoi këngëtari, Labinot Rexha, i cili kishte kënduar në këtë dasmë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!