Ρυblίkοhet Fοtο Ιη tίme e “Ѕаѕеѕ” Μe të Dashυrin shumë Vite më të Ri


Adriana Matoshi dhe sukseset e saj duket se nuk e kanë ndërmend të ndalen.Ajo së fundmi ka fituar çmimin si aktorja më e mirë në festivalin ‘Mostra de Venecia’ në Spanjë.Një gjë e tillë është bërë e ditur nga faqja kryesore e Qendra Kinematografisë së Kosovës, në rrjetin social Facebook.

Aktorja po jeton edhe një histori të bukur dashurie me një futbollist shumë vite më të rime origjinë nga Afrika.Lidhja e çifti po kalon përmes një debati të gjatë dhe shpesh me tone negative.